Sikre

Fredagens Sikre danske turneringskamp…

Dagens første kamp er hentet nogle divisioner ned i den danske fodboldturnering, og her har vi nogle personlige referencer og viden. Det skyndes at et af redaktionens medlemmer har været træner i mange for flere hold der nu ligger i 2. Division.

Næstved – Avarta (0-1) = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ALTID får de højeste daglige Odds…

Næstved er nedrykkere fra 1. Division og man kan da også godt se niveau forskellen i kampene. Der er simpelthen stor forskel på de 2 niveauer, både spillemæssigt og økonomisk. Næstved har stort set hele sin trup fra sidste sæson og har da også lagt solidt ud fra start.

6 kampe har givet 4 sejre og 2 gange remis, samt en score på 9-1. Så både fart og spil er taget med ned i 2. Division og vi er slet ikke i tvivl om, at dagens kamp vil blive en ren walkover, med en sejr på flere mål.

*

Avarta sluttede sidst i oprykningsgruppen efter sidste sæson og spiller derfor stadig på samme niveau. Den dårlig afslutning på sidste sæson har de taget med over i denne og de begynder efterhånden at ligne en stærk kandidat til en nedrykning.

Kun 1 point er det blevet til i de 6 første kampe og det kom hjemme mod et af de andre bundhold i rækken. Det mest alarmerende er den elendig defensiv og ikke mindst den manglende evne til at score mål. 2 er det blevet til i de 6 kampe. Nogle gange sker der mirakler i fodbold – men ikke i dette opgør.

Næstved – Avarta (0-1) = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du ALTID får de højeste daglige Odds…

To Top