Sikre

Fredagens Sikre danske anbefaling…

Så blev det weekend og så er det igen tid til ganske almindelige turneringskampe fra de enkelte landes nationale turneringer. Vi har valgt at starte op i den hjemlig liga, hvor det er den næstbedste række vi har taget et kig på.

Viborg FF – Hobro IK = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Viborg FF er oppe i højeste gear i denne periode og har kunnet slibe kanterne til i landskamps pausen. Så det er et hjemmehold med alle mand klar, der stiller til dette opgør. Og der er masser af konkurrence internt, hvilket altid fremmer udviklingen samlet set.

Viborg FF har spillet 5 hjemmekampe og vundet dem alle. Scoreren er 16-5, hvilket er et snit på 3-1 pr. kampe. Så Energi Viborg Arena er ikke et nemt sted at komme på besøg i denne sæson. Vi er ret overbeviste om, at det fortsætter i dag og den 6. sejr kommer i hus på hjemmebanen.

*

Hobro IK vil også gerne med i oprykningsspillet, men ligger lige på den forkerte side af stregen. Så der skal arbejdes en hel del mere, hvis det skal lykkedes. Det vendte lidt i seneste kamp på udebane i Helsingør hvor Hobro vandt 1-0. Men Helsingør er også helt ude af form i denne periode. Før den sejr havde Hobro 3 nederlag i streg.

I dag er det et helt andet slags hjemmehold, med masser af selvtillid og et koncept der fungerer – især på hjemmebanen. Hobro har spillet 5 udekampe, hvor det er kommet til 2 sejre og 3 nederlag. Scoreren er dog 6-10, hvilket indikerer, at der lukkes for mange mål ind på fremmed græs. Dagens hjemmehold har mål i støvlerne og en sejr på 3-1 ville da ikke være utænkeligt i dag.

Viborg FF – Hobro IK = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top