Sikre

Fredagens Sikre danske anbefaling på BN…

Så er der afgang for den danske Superliga, hvor vi igen skal til at finde den fodboldklub som er den bedste over en hel sæson i Danmark. I sidste sæson blev det dagens gæster – som nu også er igang med, at se om de kan kvalificere sig til Champions League.

SønderjyskE – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

SønderjyskE spillede med i den gruppe hvor det handlede om at undgå nedrykning og ikke om at blive danske mestre. De klarede skærene, selv om det ikke så lige sikkert og kønt ud hele vejen – men det vigtigste var at de overlevede.

Vi er ret overbeviste om, at SønderjyskE vil levere endnu en sæson, hvor det drejer sig om, at undpå nedrykning. Vi ser overhovedet ikke at der kan blive tale om et evt. mesterskabs slutspil, dertil er truppen slet ikke stærk eller bred nok. De skal nok levere i dag, men det bliver i form af et nederlag.

*

FC Midtjylland klarede den første forhindring i deres bestræbelser på, at nå det forjættede land Champions League. Det var det bulgariske mandskab Ludogorets, der blev slået hjemme i Bulgarien med 1-0. Så FC Midtjylland var helt klar til opgaven og så ringe er Ludogorets bestemt ikke.

Vi mener helt klart at dagens hjemmehold ikke er på samme niveau som de bulgarske mestre – heller ikke selv om de er hjemme. FC Midtjylland spiller deres eget spil og har deres egen plan, uanset hvem modstanderne er. Og SønderjyskE bør ikke og ER ikke et hold der kan slå dem ud af kurs. Sikker FCM sejr.

SønderjyskE – FC Midtjylland = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top