Sikre

Fredagens Sikre danske anbefaling på BN…

I den danske 1. Division er man også nået til den del af turneringen, hvor der spilles om de 2 oprykningspladser der er at spille om i denne sæson. Det er 2 formstærke mandskaber er her mødes, men det til trods – så mener vi at der er klasseforskel på de 2 mandskaber. Hjemmeholdet er med en sejr stort set rykket op, men dagens gæster skal præstere, hvis de stadig skal tro på det.

Viborg – Esbjerg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Viborg ligner et mandskab der rykker op efter denne sæson, til den danske Superliga. Holdet har været stabilt gennem stort set hele sæsonen og ligger fortjent i toppen af 1. Division. Efter grundspillet havde de ikke tabt en kamp, men kun spillet 5 gange remis, efter 22 runder. Efter opdelingen er de stadig ubesejrede og har spillet en enkelt remis og fået en sejr. Det er især hjemme på Energi Arena Viborg, at de har vist stor styrke.

Her er der afviklet 12 kampe og de 11 er vundet plus en enkelt remis. Scoreren er 31-8, så ingen tvivl om, at Viborg har højere klasse end hvad de kan byde på i 1. Division. Så vi er ikke i tvivl om hvem der vinder dette opgør – men mere hvor stor sejren bliver. Vi vil ikke blive overrasket hvis sejren er på mere end 1 mål. De fleste hjemmekampe bliver nemlig vundet med mere end 1 mål, ligesom da Esbjerg senest var på besøg og tabte med 0-2.

*

Esbjerg kan måske ende med at være det hold der er lige ved og næsten. Før denne runde ligger Esbjerg nr. 3, med kun 1 point op til Silkeborg, som er i forrygende form. Så et nederlag i dag – som vi forventer – vil kun gøre det sværere for Esbjerg at nå sin målsætning om oprykning. Esbjerg er på 1. Divisions niveau slet ikke så ringe, men smider nogle dumme point væk ind i mellem. Men de fik faktisk en flot remis mod nr. 2 Silkeborg i sidste runde på 1-1, men det var også hjemme.

I dag er de på udebane mod rækkens absolut stærkeste mandskab, som også er i kanon form. Ligeledes er det på en hjemmebane, som endnu ikke har sat andet end 2 point til efter 12 kampe. Så der skal virkelig være fokus og også en masse held, hvis det skal lykkedes for Esbjerg at hente point -men alle 3 er utopisk tankegang for redaktionens medlemmer. Der til er Viborg alt for stærke. Men det skal nok blive en kam, hvor der bliver mindst 3 mål – men det er hjemmeholdet der scorer flest.

Viborg – Esbjerg = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top