Sikre

Fredagens Sikre danske anbefaling…

Så fik vi overstået landskamps pausen og skal igen tilbage til de normale turneringskampe. Vi starter denne fredag op med et opgør fra den danske Superliga, som ikke har været så utilregnelig for redaktionen, som den kan være. Selv om turneringen er tæt, så er der alligevel klare indikationer omkring vinderen af dette opgør.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

FC Midtjylland har nogle spillere i truppen, der har været til landskamp og endnu et par spillere har forladt truppen og flyttet til andre klubber, siden sidste runden. Men selv om det er gode spillere, så mener vi ikke at det har svækket FCM på det nationale plan. De er stadig en af de bedste trupper i Danmark og har en kompetent trænerstab bag holdet. Selv om FCM tabte til Brøndby, så er de ikke inde i en formnedgang. Brøndby spillede godt i det opgør.

Hjemme på Heden er de stærke og det er næsten kun i international sammenhæng, at de ind i mellem taber på MCH Arena. FCM har ikke tabt de 9 seneste kampe til dagens gæster og kun 2 af dem er endt med remis – ellers har det været sejre. Efter i dag har de ikke tabt til FCN i 10 kampe og det bliver endnu med en sejr de forlader hjemmebanen i dag.

*

FC Nordsjælland har også skilt sig af med en af de bedre spillere i det netop afsluttede transfervindue. Her mener vi at der er tale om en klar svækkelse af holdet, specielt når det kommer til det offensive. Men ellers er FCN kommet godt fra land i denne sæson og ligger med 13 point kun 2 point efter dagens hjemmehold. De havde meget godt styr på AaB i den sidste kamp før pausen, men endte alligevel med et nederlag efter de 90 minutter på 2-1. FCN kom ellers foran efter allerede 1 minut.

Så med kun 2nederlag efter 8 runder, ser det ud til at FCN indtil videre skal blande sig i den bedste halvdel og spille med om mesterskabet. Men er det deres ambition, så skal de allerede i dag vise deres styrke, da dagens hjemmehold næsten helt sikkert vil være en af deres største konkurrenter, ud over FCK og Brøndby. Men vi tror de mangler det sidste i dag i den offensive fase til at kunne vinde. På udebane mod FCM ligner en svær kamp og alle skal ramme dagen. Vi tror på en seværdig kamp – men ikke på point til gæsterne.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top