Sikre

Fredagens Sikre danske anbefaling…

Det er jo landskamps runde og det betyder at de 2 bedste rækker i de fleste lande er suspenderet, indtil landskampene er afviklet. Derfor er udvalget af kampe ikke så stort, men vi har alligevel fundet 3 stk. frem, som vi har stor tiltro til. Det er den danske 2. Division vi starter med.

HIK – Slagelse = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

HIK er et af de mandskaber der har størst chance for at overtage 1. pladsen fra Nykøbing, når de sidste 11 runder er afviklet. Desværre mistede de 5 point i de 2 sidste kampe i 2020 og er derfor en smule efter dem. Men de har startet godt i 2021 og ser ud til igen at have fundet formen.

Hjemme i Hellerup har de nærmest et fort og kun 1 opgør er tabt på gulvet her, efter 7 hjemmekampe. Det var netop til topholdet fra Nykøbing det skete imod. Eller har den stået på 6 sejre og en overbevisende score på 16-8. Vi har ingen fantasi til at tro, at dagens gæster kan stille noget op når de gæster den rige del af København – med mange velhavende beboere.

*

Slagelse er også habile når de spiller hjemme og det kan være det der gør, at de ikke rykker ud af 2. Division. Men det kræver også, at de fastholder styrken hjemme og ikke sætter for mange point til på Slagelse Stadion. Men med kun 1 nederlag, så tror vi de nok skal klare den i det lange løb.

Til gengæld er det en helt anden sag på fremmed græs. Her burde de nærmest betale for at komme til at spille, for det er virkeligt skidt det de har præsteret indtil videre. Ingen sejre, 2 gange remis og 5 nederlag fortæller en historie om et hold, der har det rigtigt svært når de ikke spiller hjemme i egen hule. I dag bliver det ingen undtagelse, da de møder et super godt og stærkt hjemmehold.

HIK – Slagelse = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top