Nyhed

Fredagens Sikre Championship på BN…

Efter en kort vinterferie på 10-12 dage i både Premier League og Championship, er det igen tid til kampe og den sidste del af turneringen. I dette opgør er det hjemmeholdet der har haft mest succes i denne sæson af disse 2 mandskaber og vi tror det fortsætter i dag.

Derby – Stoke = 1X = 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID for at spille…

Derby er inde i en rigtig god stime, hvor de seneste 6 kampe ikke har kastet nogen nederlag af sig. Halvdelen af de nævnte kampe er spillet ude og her er der kommet 2 gange remis og 1 sejr. Hjemme har de gjort rent bord i samme periode.

I det hele taget er Derby gode hjemme og er indtil nu det 3. bedste hjemmehold i Championship. Når man tillægger hjemmebanefordelen og den super gode form til dette opgør, samt et veludhvilet mandskab – så kan udfaldet kun gå en vej – efter redaktionen overbevisning.

*

Stoke har haft en virkelig tung sæson, men fik omkring juletid vendt det til en smule bedre. Det er nu lykkedes at komme op over stregen, men kun lige. Men med en margin på 4 point ned til holdet lige under, så er der lidt at give af. Stoke er ikke det bedste udehold, men har i de 2 seneste kampe dog alligevel hentet en sejr.

Men det har også være mod hold, der ikke har samme styrke som dagens hjemmehold. Selv om Stoke har haft en tiltrængt pause, ser vi ikke at de har bygget så meget styrke op, at de får point i dette opgør, som de spiller på udebane.

Derby – Stoke = 1X = 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID for at spille…

[sg_popup id=34623]

To Top