Sikre

Fredagens Sikre Champions League valg…

De næste 14 dage kommer til at indeholde masser af kvalitetsbold, for det er i denne periode at resten af Champions Legaue afvikles. Så læn dig tilbage og glæd dig til masser af bold i ca. 14 dage.

Juventus – Lyon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

Juventus har haft ca. 1 uges pause til dette opgør og vi tror på redaktionen, at de så frem og mentalt forberedte sig på denne kamp. Det virker sådan ud fra de resultater de sluttede af med, efter de havde sikret sig mesterskabs titlen. Der blev da også sparet på flere spillere i den sidste kamp, hvor man tabte til AS Roma hjemme.

Juventus skal indhente en Lyon føring før dette opgør på 1-0. Hjemme på Allianz Stadium i Torino er de i en klasse for sig og vi har ingen ide om, at Lyon skulle gå hen og få point i den ordinære spilletid. Juventus vil selvfølgelig også gerne gøre det færdigt indenfor de 90 minutter.

Så det vil være et dominerende og offensivt Juventus mandskab, med en Ronaldo, der vil styre kampen. Vi tror på en fleremålssejr til hjemmeholdet, men under alle omstændigheder vinder Juventus. Om det så bliver afgjort i forlænget spilletid, vil bare give os seere endnu mere spændende bold.

*

Lyon spillede også for ca. en uge siden deres seneste kamp og det var i den franske pokalfinale, hvor de mødte et velspillende PSG mandskab. Her formåede Lyon at holde stand i alle 90 minutter og kampen endte 0-0. Så defensiven virker i hvert fald. Kampen måtte ud i forlængelse – men heller ikke her fandt kampen sin vinder.

Så det endte med straffesparks konkurrence og her måtte Lyon bøje sig, da PSG scorede 6 mål og Lyon kun scorede 5. Det var Touré der missede sin forsøg. Så selv om Lyon tabte, skal de nok være klar til dette opgør, der kunne ende med noget meget større, hvis Lyon går hen og går videre. Det har vi dog lidt svært ved at tro på, på BettingNews.

Juventus – Lyon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

To Top