Sikre

Fredagens Sikre Bundesliga opgør på BN…

Vi starter dagen op i den tyske Bundesliga med runde nr. 15, for de mandskaber der har spillet alle deres kampe indtil videre. Topholdet skal på en normalt svær udebane hente en sejr, hvis de vil beholde presset på titlen som tyske mestre.

B.M. Gladbach – B. München = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

B.M. Gladbach har haft en fin sæson indtil videre og har placeret sig på en foreløbig 7. plads. Det er pladsen lige udenfor de sjove af slagsen. Men med 20 runder tilbage, så er intet umuligt endnu. Men det kræver en smule mere stabilitet, men den ser også ud til at indfinde sig stille og roligt.

De vandt i seneste runde på udebane over Bielefeld på udebane, efter en længere periode med dårlige resultater – hvis vi ser bort fra pokalen. Hjemme har de dog kun vundet 2 ud 7 kampe og spillet 4 af dem remis. Vi mener at de ikke er der hvor de skal være, hvis de skal slå et mandskab som dagens gæster.

*

B. München havde lidt stive ben i det første opgør i det nye år. Her var de mere end tæt på at komme bagud med 0-3, men kampen endte med resultatet 5-2. Så man kan vist roligt sige, at B. München hurtigt har fået sat turboen til i den tyske Bundesliga i det nye år.

De er da også tilbage i toppen af rækken og tingene begynder at se ud som de plejer på denne årstid, i den tyske Bundesliga. B. München har ikke haft de helt store problemer på udebane, men har dog tabt en enkelt kamp tilbage i september 2020. Vi tror de lige er en kende stærkere end dagens hjemmehold i dag.

B.M. Gladbach – B. München = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top