Sikre

Fredagens Sikre Bundesliga opgør på BettingNews…

Dagens første anbefaling er hentet lige syd for grænsen i den bedste tyske række. Her har vi fundet et oplagt opgør, der stort set kun kan ende på en måde, nemlig med en hjemmesejr. Selv om bolden er rund og meget kan ske i fodbold, så tror vi ikke på andet end sejr til hjemmeholdet, hvis de forbliver 11. mand på banen i hele kampen.

FC Köln – G. Furth = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

FC Köln virker spændende uden at være prangende, men de har klaret sig bedre end vi havde forventet på redaktionen. FC Köln strutter ikke af penge og har en af de mindste økonomier i den tyske Bundesliga. Men de har alligevel formået at få sammensat et hold af unge talenter og flere rutinerede spillere og det har indtil nu virket som en fornuftig cocktail. 6 kampe og 9 point har givet en placering som nr. 7, men der er stadig 28 runder tilbage, så meget kan både gå godt og galt.

Hjemme på RheinEnergieStadion har de stadig ikke tabt endnu og har vundet 2 og spillet en enkelt remis. Hertha blev slået og Leipzig fik kun 2-2 da de besøgte RheinEnergieStadion. Så hjemmebanen er en af de styrker der skal holde dem i Bundesligaen efter denne sæson. FC Köln har scoret 10 mål og det er godkendt efter 6 kampe. De 6 af dem er faldet på hjemmebanen. Vi tror på mindst 2 mål til hjemmeholdet i dag, mod et svagt spillende mandskab.

*

G. Furth ligner et mandskab der er rykket ned før det er blevet jul. Med kun 1 point efter de første 6 runder, ser det ud til at blive en brutal sæson for oprykkerne. Det ene point der er kommet på tavlen var hjemme mod Bielefeld, der indtager den 3. nederate placering med 4 point. Så hvis der ikke sker noget helt radikalt med spillet og pointhøsten, så vil Furth hurtigt være isoleret i bunden. Kun 2 mandskaber har scoret færre mål end Furth, som har scoret 4 i deres 6 kampe.

Men der er ingen andre mandskaber der har lukket flere mål ind end Furth, hvor det er blevet til 16. Det er lige under 3 mål imod sig i hver kampe. Så det er ret let at komme frem til den konklusion, at Furth slet ikke har niveau til Bundesligaen og vil gå fra det ene nederlag til det andet og måske hente en enkelt remis hist og her. Men dem bliver der helle ikke mange af. Sikkert nederlag på flere mål i dag.

FC Köln – G. Furth = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top