Nyhed

Fredagens “Sikre” Bundesliga kamp…

Så blev det endelig weekend og ud over at de fleste har fri fra arbejdet og sikkert skal feste lidt og slappe af, så er der også en masse bolde og spændende kampe på programmet i disse 3 dage. Vi starter op med tysk fodbold.

Augsburg – Dortmund = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Augsburg fik en på sinkadusen i seneste runde, da de blev rundbarberet med 1-5 i Freiburg. Det skal dog siges til Augsburg forsvar, at man næsten har ikke mindre end 7 spiller på skadeslisten, hvor de 5 ville have startet inde.

Så ingen tvivl om, at det har en stor betydning, for et mandskab med en så snæver økonomi og trup. I dag får de så et af de helt store hold på besøg, som endda ligger som nr. 1 i Bundesligaen.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Dortmund har gjort det helt forrygende og holder fast i 1. pladsen, selv om Bayern München er begyndt at æde sig langsomt ind på dem. Men efter et par runder med remis’er, hentede de igen en sejr i sidste runde hjemme mod Leverkusen.

Et tydeligt tegn på, at formen igen er på rette sted, for Leverkusen er inde i en rigtig god periode lige pt. Mod et så skadesramt hold, med så mange væsentlige spillere på tribunen, er det svært at se et skadesfrit Dortmund mandskab undgå at få alle 3 point.

Augsburg – Dortmund = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top