Sikre

Fredagens Sikre Bundesliga anbefaling…

Bundesligaen er nu nået til den 10. runde og tingene begynder så småt at se ud som i tidligere sæsoner, med de samme hold i toppen. Dagens udehold er lidt overraskende stadig med i det øverste lag og det vurderer vi også, at de er efter dagens kamp – til trods for, at de spiller ude.

Hertha – Union Berlin = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Hertha er blandt rækkens ringeste hjemmehold, med kun 1 point efter de første 4 forsøg. Men det mest skræmmende er nok det antal mål, de har lukket ind på eget græstæppe. Ikke færre end 11 mål i de 4 kampe, hvilket da også er det højeste antal for et hjemmehold.

De øvrige point har de fået på udebane, så de er bedre til omstillingsspillet end at styre det. De har faktisk scoret flere mål på udebane, end de har lukket ind hjemme – og hjemme har de kun scoret 4 mål. Så Hertha er et hold der slet ikke har fundet formen og spillet frem på et balanceret niveau endnu. Vi tror ikke på en hjemmesejr – men måske en remis kan de fedtspille sig til.

*

Union Berlin har vist god form fra starten af sæsonen og har klemt sig ind på de sjove pladser i toppen. De er blandt de mest scorende hold og samtidig har de en glimrende defensiv. Der er kun få hold der har lukket færre mål ind. S den fornemme og lidt overraskende placering er helt fortjent.

På udebane gør de det rigtigt godt. 4 kampe og ingen nederlag – en 2 sejre og 2 gange remis. Scoreren hedder 7-4. Så Union Berlin har fundet både rytmen og melodien i denne sæson og vi tror de kommer til at lege med lidt endnu. Union Berlin vil også være ubesejrede på udebane efter dette opgør.

Hertha – Union Berlin = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top