Sikre

Fredagens “Sikre” belgiske spil…

Fredagens spil er måske begge i nogle øjne, lige på kanten – men vi har nørdet en hel del denne fredag og bla fundet denne “Sikre” anbefaling – vi kan stå inde for. Spillet er hentet i den næstbedste belgiske række Proximus League.

Den “Sikre” fik også en god start i februar måned, med et odds på 2,00 og for os alle her på redaktionen, er det en æressag med den “Sikre” – for vi vil gerne have – at når vi bruger denne kategori – så ER den SIKKER.
Meeeeen vi er jo også kun mennesker i den sidste ende – men vi gør vores absolut bedste i denne kategori.

Leuven – Cercle Brügge = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i StartBonus…

Leuven er bestemt et af de bedre hold i denne liga og ligger da også på en 3. plads, hvilket er den sidste plads der giver adgang til slutspillet om oprykning og en plads i Europa League.

Hjemme har du kun gået fra banen som taber ved en enkelt lejlighed, så de er bestemt ikke uefne hjemme på Den Dreef. Men der er også 4 gange remis ud af de 12 kampe, så de er til at tale med for de bedste hold.

*

Cercle Brügge er bestemt at betragte som “de bedste hold”. De fører ligaen og er i denne periode det absolut mest formstærke mandskab. Ingen nederlag siden midten af november, men 2 gange remis og i perioden efter, 7 sejre.

Så Cercle Brügge har i den grad kursen mod oprykning og vi kan se på mandskaber og spillemåde, at det ligner mindst 1 point til udeholdet fra Brügge. Men det bliver tæt og derfor har vi også garderet os for en evt. remis.

Leuven – Cercle Brügge = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i StartBonus…

To Top