Nyhed

Fredagens Sikre belgiske opgør på BettingNews…

Det blev fredag og det betyder at der er en hel del der skal ud og fejre året der er gået med kollegaerne. Vi nøjes her på BettingNews med at fejre fredagen med en af de “Sikre”, så vi kan få råd til julegaver. Sidste år i december rev vi jo Bookmakerne rundt og fik rekord overskud.

Antwerpen – KV Mechelen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Bedste Bonus som NY kunde…

Antwerpen er stadig et af de mandskaber i den bedste belgiske liga, som stadig kan sige at de er ubesejrede hjemme foran egne fans. 7 kampe har givet 6 sejre og en enkelt remis – så det er nærmest et fort som Antwerpen har fået slået op i byen.

De 3 tophold har allerede været på besøg og her var det kun St. Liege der formåede at får point med hjem. Både Cl. Brügge og Gent tabte her på banen. Selv om gæsterne er habile på udebane, så har Antwerpen bare en styrke hjemme, som gør dem svære at have noget med at gøre.

*

KV Mechelen er rimelige på udebane, hvor de har vundet 5 ud af 8 kampe. Scoreren hedder 13-9, så det er faktisk godkendt på den front. Hjemme står det modsat ikke så godt til, hvor det kun er blevet til 3 sejre.

De fik dog en fornem udesejr senest mod St. Liege, så de kan godt spille på fremmed græs også mod de gode hold. Men dette til trods, så ser vi en hjemmesejr som stensikker i dag.

Antwerpen – KV Mechelen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Bedste Bonus som NY kunde…

[sg_popup id=34623]

To Top