Nyhed

Fredagens Sikre belgiske gave på BN…

Så er vi taget et smut til den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor der langsomt er ved at tegne sig et billede af, hvem der ender i den gode halvdel der skal spille med om mesterskabet. I dag er det rækkens mest formstærke mandskab der spiller hjemme.

Gent – Anderlecht = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Gent er Jupiler Leagues mest formstærke mandskab i denne periode og er ubesejrede i 2020, hvor det har stået på lutre sejre. Scoren hedder 10-2 for de 3 kampe der er spillet, så ingen tvivl om at Gent er hvo de skal være.

Der er dog stadig t stykke op til Club Brügge på hele 9 point, men holder Gent formen, så kan de måske igen skabe spænding i Jupiler League. Vi er på ingen måde i tvivl om hvem der vinder aftenens opgør – det gør Gent.

*

Anderlecht er faktisk også inde i en formstærk periode. Det er i 2020 blevet til 2 sejre og 1 nederlag. Nederlaget kom mod Club Brügge, så det var måske et forventet nederlag. Anderlecht mangler 4 point i at komme op i den gruppe der ryger over i Mesterskabs slutspillet og der ligger 2 hold i mellem.

Så der er ikke så meget plads til fejl, men dagens opgave virker bare rigtigt svært. Vi betragter det ikke som en fejl at tabe på udebane til rækkens mest formstærke mandskab, men for Anderelchts fans, vil det nok blive betragtet som en fejl, hvis kampen tabes. Det er vi ret overbevist om, at Anderlecht gør.

Gent – Anderlecht = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top