Sikre

Fredagens “Sikre” belgiske anbefaling…

Vi har fundet dagens “Sikre” anbefaling i den sidste runde af den igangværende Europa League kval gruppe, hvor der er et hold der kan tilspille sig en plads i næste sæsons Europe League.

Mouscron – Leuven = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Mouscron kan ikke nå den forjættede 1. plads det kræver for, at ende i Europa i næste sæson. Men de har alligevel gjort god figur i denne sidste fase, men tabte til Waregem som ender med at snuppe pladsen.

Hjemme er det netop kun til Waregem man har tabt og vi er sikre på, at man gerne vil sige ordentligt farvel hjemme foran egne fans og slutte som nr. 3, som også har en økonomisk gevinst for klubben.

Så der er masser af mulighed for motivation og dagens gæster er normalt et hold, de har rigtigt godt fat i hjemme på Le Canonnier, hvor de har vundet alle de gange Leuven har gæstet dem.

*

Leuven kan heller ikke nå noget og ligger 2 point efter dagens hjemmehold. Så jo en sejr kunne får dem til at rykke forbi, men uden sejre i de seneste 4 kampe er det svært at tro, at de pludselig skulle sætte sig op.

Vi ser frem til en jævn kedelig kamp, hvor udfaldet bliver en hjemmesejr på 1- mål og en kamp der bare skal overstås på en professionel måde. Derefter hedder det fest med et stort “F”. Vi har INGEN tiltro til gæsterne i dag.

Mouscron – Leuven = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top