Nyhed

Fredagens Sikre belgiske anbefaling på BN…

Vi starter denne, for redaktionen herlige fredag, op med et spil fra den bedste belgiske række Super League. Her har vi stadig en god fidus til oprykkerne. Kampen spilles mens hele redaktionen er på vej til Tyrkiet og nyde den gevinst, der samlet er vundet fra sommeren 2018 til 2019 – bare lige for at nævne det…!

KV Mechelen – Mouscron = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

KV Mechelen er kommet godt fra land i denne sæson og ridder nok stadig lidt på den bølge der opstod, efter de vandt den belgiske pokal i sidste sæson. Først i sidste runde måtte de indkassere deres første nederlag på udebane.

I dag er de hjemme og så sker den slags sjældent. Kun 1 kamp er tabt ud af de sidste 25 hjemmekampe – og kun 3 er endt remis. Så Mechelen smider bestemt ikke om sig med point hjemme foran egne fans og det gør de heller ikke i dag.

*

Mouscron har også startet sæsonen på en rigtig fornuftig facon og ligger placeret som nr. 4, som er pladsen lige efter dagens hjemmehold. Dog er målscoreren mere jævn og kun på 6-5.

Men 10 point efter 5 kampe må siges at være godkendt. I dag står de overfor den sværeste modstander indtil nu i sæsonen. De vandt godt nok på denne bane i sidste sæson – men det sker helt sikkert ikke i dag. Vi tror ikke engang på en remis.

KV Mechelen – Mouscron = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top