Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling på BN…

Vi starter denne fredag op med at gå lige på og hårdt til dette opgør, som vi har hentet i den engelske Championship, hvor vi mener at Bookmakerne har spist svampe eller lignende. Vi er ret sikre på den “Sikre” i dag, til et fedt odds.

Derby – Bristol City = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Derby er både et godt hold og i en god form og forfatning, på denne tid af turneringen. Placeringen som Championships nr. 2., fortæller og en god og stabil sæson indtil nu.

Hjemme på Pride Park har Derby haft 3 dårlige dage, bla til Wolves som ligger nr. 1. Men Derby har også hentet 8 sejre og 3 gange remis foran egne fans og sammenlagt har det givet en score på 22-9.

Så selv om gæsterne ikke er så langt bagefter i tabellen, så vil de får “kam til deres hår” i dette opgør og vi vurderer, at det bliver en skidt dag på kontoret for gæsterne og en triumf for Derby.

*

Bristol City er inde i lidt af en krise, som både skyldes skader og alt for mange personlige fejl. Det er selvfølgelig ting der kan rettes op på. Placeringen som nr. 5., med 5 point op til dagens hjemmehold, fortæller da også, at Bristol C også har haft en fornuftig sæson.

Man kan måske undre sig over vores valg, da de har vundet 50% af deres udekampe og endda spillet 5 gange remis. Men vi ser både formen og skadesproblemerne, som vigtigere end som så.

Vi vurderer, at Bristol City ikke er der hvor de skal være til dette opgør for, at kunne hamle op med et sprudlende Derby mandskab. Vi ser et tæt opgør som nok først ender med mål i 2. halvleg. Men Derby vinder sikkert denne kamp på Pride Park, foran sine fans.

Derby – Bristol City = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top