Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling på BN…

Efter torsdagens “Fuldt Hus” starter vi som vanligt med dagens “Sikre”, som vi denne fredag har hentet i den engelske Premier League, der fra denne sæson også er begyndt at sætte kampe på programmet på om fredagen.

West Ham – Brighton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

West Ham kom rimelig stramt fra start i denne sæson, men er begyndt at få mere stabilitet ind på holdet og langt færre personlige fejl. Det betyder også, at holdet kun har haft et nederlag i deres seneste 6 kampe.

De lagde ellers ud med 3 nederlag i de første 4 kampe, så en udvikling i en positiv retning er pågående. Deres 4 hjemmekampe har givet 9 point. Kun Tottenham har hentet alle 3 point her på  Olympic Stadium og det gør Brighton ikke.

*

Brighton er oprykkere til denne sæson og har gjort det næsten OK. Men som West Ham er det hjemme de henter de fleste point, for på udebane har de kun hentet 1 point i 4 kampe.

Scoren på 1-6 fortæller også, at de har det svært på dette niveau og de har slet ikke holdet til at skubbe spillet frem, når de spiller på fremmed græs her i Premier League. Det bliver til endnu et nederlag på udebane.

West Ham – Brighton = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

To Top