Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling på BN…

Så blev det fredag og vi har da også fundet flere gode kampe frem som vi på BNs redaktion er overbeviste om, vil give flere penge på lommen, end da dagen begyndte. Vi starter med dagens “Sikre” som er hentet i den bedste franske Ligue 1.

Lillehttp://bit.ly/Få-600-for-200 – Monaco = 2 = Odds 1,55
Verdens Bedste Bookmaker med Højeste Pre Bet Odds…

Lille havde en god sæson sidste år, hvor de specielt i starten høstede rigtig mange point og lavede rigtig mange mål. I år ser det noget anderledes og lidt mere trist ud og de står med kun 1 sejr efter de første 6 runder.

Hjemme på Stade Pierre Mauroy har de kun hentet 4 point på 3 kampe. Målene udebliver også for lille i denne sæson hvor det kun er blevet til 3 stk i de første 3 hjemmekampe. Med det Lille har leveret indtil nu, kandiderer de til kampen om overlevelse i den bedste franske række.

Med 3 nederlag i 6 kampe og kun en sejr samtidigt med, at truppen har en del skader at slås med også, er det svært at se hvad de skal stille op mod et Monaco som igen i denne sæson har startet med lyn og torden.

*

Monaco mægtige Monaco startede deres udebane sæson rigtig godt med en sejr i de 2 første udekampe og med en sejr i de 3 første hjemmekampe så de ustoppelige ud.

Men de havde et totalt sammenbrud da de besøgte Nice, som satte satte en stopper for den stime og kæmperne måtte rejse hjem med en lussing på 4-0, hvilket er ganske uvant for storklubben.

Nu skal de rejse sig og det forventer vi heller ikke de store problemer i at det kommer til at ske for Monaco er et langt langt bedre hold end Lille, og der er samtidig langt bedre kørende og laver massere af mål og har lige nu en målscore på 17-8.

Lille – Monaco = 2 = Odds 1,55
Verdens Bedste Bookmaker med Højeste Pre Bet Odds…

To Top