Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling på BN…

Weekenden er igen på spring og vi er jo ved at vænne os til, at alt udendørs aktivitet skal være med en paraply i hånden – men når det kommer til Betting, behøver vi ingen paraply.

Fredagens “Sikre” er hentet i den danske Superliga, som i seneste runde viste sig igen, at en størrelse der kan være svær at have med at gøre – men vi tror på os selv og denne anbefaling.

SønderjyskE – OB = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU får markedets absolut højeste VelkomstBonus…

SøndersjyskE har haft en godkendt start på sæsonen, hvor de har vundet 1 kamp, tabt 1 kamp og spillet 1 enkelt remis og det er både på hjemme- og udebane. Selvom det ikke er prangende, så ligger de tæt på de sjove pladser og kan spille på den følelse.

I dag får de så OB på besøg på Sydbank Park i Haderslev og her har de normalt et godt tag på odensianerne. De seneste 3 hjemmekampe er alle vundet. I det hele taget har SønderjyskE vundet de seneste 5 kampe i streg over OB. Vi skal tilbage til 2015, for at finde en remis og helt tilbage til 2013 for, at finde den seneste sejr.

*

OB hader turen til Sønderjylland, selv om deres stadion nu lever op til moderne tider og ikke som få år tilbage, nærmest var en mark man spillede på. Men så er der også den dårlige historik mod SønderjyskE, hvor man ikke har vundet siden 2013.

OB er ramt af et hav af skader og flere af de prominente navne er at finde i det felt. Det har været tydeligt at se i den seneste periode, at de gik ned af bakke for OB og det skyldes blandt andet skaderne og den ubalance den skaber.

Vi tror stadig ikke på OB og så længe spillet ikke giver anledning til, at tro på der er en udvikling i gang. En flermålssejr syntes vi også ligger lige for, men har lidt konservativt bare spillet på ren sejr.

SønderjyskE – OB = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU får markedets absolut højeste VelkomstBonus…

To Top