Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling på BettingNews…

Det er fredag og for de fleste betyder de frihed de næste par dage og den kan man blandt andet bruge på at nørde lidt fodbold – nu hvor vejret igen er begyndt at vise sig fra sin mere kedelige side – selv om det har virket sådan hele året. Det er Norge og det er Eliteserien.

Brann – Kristiansund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste OddsBonus…

Brann er med helt fremme i den norske Eliteserien og kan med en fornuftig afslutning på sæsonen, enten bibeholde deres 3. plads eller smutte en plads op. Men der er 3 hold der slået meget tæt om de to placeringer, med kun 7. runder tilbage.

Brann er helt klart bedste hjemme, men man ligger ikke nr. 3, hvis man ikke også gør det godt ude – hvilket de også gør. Men hjemme på Brann Stadion i Bergen, er de blandt de 3. bedste og har kun fået et nederlag i denne sæson – og det var mod nr. 2 fra Sarpsborg.

*

Kristiansund tage til at tage fat om bollerne hvis de ikke skal ryge ned. For med kun 1 point til holdet lige under stregen, er der ikke plads til så mange fejltagelser, med kun 7 runder tilbage.

Men vi har ingen tiltro til, at det bliver i dag det hjælper meget at tage fat i bollerne. For Kristiansund er Eliteseriens klart ringeste udehold, med kun 8 point efter 11 udekampe. I dag skal de så på besøg hos rækken 3. bedste hjemme mandskab, som er dybt motiverede – udfaldet giver helt sig selv.

Brann – Kristiansund = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste OddsBonus…

To Top