Sikre

Fredagens Sikre anbefaling fra Spanien…

Der er pause i landskampene denne fredag og derfor har vi været lidt rundt og se, om der skulle være nogle kampe der var attraktive at spille på. Vi har fundet et fra den næstbedste række i Spanien La Liga 2, hvor vi måske tror mere på hjemmeholdet end Bookmakerne gør. Men det giver jo bare et godt odds.

Girona – Gijon (0-1) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Odds hver dag…

Girona er kommet hæderligt fra land i denne sæsons udgave af La Liga 2, men har også spillet de 2 første ud af 3 runder hjemme på Municipal de Montilivi i udkanten af Girona. Her blev det til hhv. en sejr i det første opgør over en af oprykkerne og i den næste blev det en remis på 0-0 mod Las Palmas. I sæsonens 3. runde, hvor Girona var på udebane mod Ponferradina der havde vundet begge sine første 23 kampe, kunne Girona ikke holde niveauet og tabte med 1-2.

Det var selvfølgelig på udebane, men der var flere indikationer der viste, at mod de bedre hold i La Liga 2, vil de få problemer. Selv om de havde en stor del af spillet og en del chancer, var defensiven flere gange ude og sejle. Især omkring omstillinger, var der ikke balance hos Girona og det tror vi kan give problemer i dag, mod et endnu bedre manskab rent defensivt. Det bliver et tæt opgør og vi tror ikke på hjemmeholdet, hvis der findes en vinder.

*

Gijon startede som dagens hjemmehold de 2 første runder også med hhv en sejr og en remis. Begge modstandere var også hhv en oprykker og et Ø-hold – så på det punkt lignede deres indledning meget hinanden. Gijon spillede dog både på ude- og hjemmebane, som er det der skiller de 2 hold mest ad. Gijon har det dog lidt svært frem af banen og scorede kun 1 mål i de 2 første kampe. Så det skulle blive spændende at se om der var blevet løsnet lidt op for spillet i 3. rundes kamp hjemme mod Mirandes. 

Man kunne godt fornemme, at der var blevet arbejdet med boldbesiddelse og spillet fremad banen. Gijon viste langt mere mod i det opgør og endte med at vinde det med 2-1, efter at have ført med 2-0 til kort før slutfløjt. Selv om det var hjemme, viste Gijon en fremgang fra de forrige kampe. Derfor mener vi på redaktionen, at selv om Gijon går ud og har lidt mere fokus på defensiven i dag, da det er på udebane – så er de et bedre mandskab end hjemmeholdet. Ikke fordi hjemmeholdet har en nedadgående formkurve pt, men Gijon er bare bedre struktureret. Derfor tror vi mest på gæsterne og vi kan endda gardere os med Dobbelt-Chancen.

Girona – Gijon (0-1) = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens bedste Odds hver dag…

To Top