Nyhed

Fredagens Sikre anbefaling fra Primeira Liga…

Så er der topbrag i den bedste portugisiske række, hvor det er et møde mellem 2 formstærke mandskaber der kæmper med om at ende i næste sæsons Champions League. Men gæsterne er dog bagud på point.

FC Porto – Braga = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får får dagens Højeste Bonus på kr. 1.000,-

FC Porto er det eneste hold der kan byde Benfica op til dans i denne sæson, som fører La Primeira med 4 point mere end FC Porto. Efter 15 kampe er der kun kommet et nederlag ind på kontoen og de 12 af kampene er vundet. Nederlaget kom i første runde og lige siden har der været point i alle liga opgør.

Hjemme har de taget alle de point det har været muligt. 7 kampe og 7 sejre giver en masse respekt. Ingen hold tager til Porto og får point med hjem og det forventer vi heller ikke sker for dagens gæster. Sikker hjemmesejr.

*

Braga skal stadig kæmpe en del for at nå op på de sjove pladser. EL er en klar mulighed, men CL virker langt ude i horisonten. Formen har været ujævn i den seneste periode, hvilket har endt Braga tilbage i tabellen, hvor de eller lå godt til lige før jul.

Men 3 nederlag i december kostede både pokalen og i stillingen. Nu er det ikke fordi Braga ikke er rimelige på udebane, men de står bare overfor et hold der har langt mere klasse og et bedre mandskab. De kan måske gøre kampen spændende – men de taber i den sidste ende.

FC Porto – Braga = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får får dagens Højeste Bonus på kr. 1.000,-

[sg_popup id=34623]

To Top