Sikre

Fredagens “Sikre” anbefaling fra Irland…

Der er i dag pause fra VM slutrunden i Rusland, da alle puljerne nu er afviklet og vi skal til at gå i gang med 1/8 finalerne. Så der er dømt hviledage til holdene og derfor er udbuddet til Bettere ikke særligt stort.

Vi har dog alligevel fundet et brugbart valg fra den bedste irske række Premier Division, hvor det er de 2 tophold der her tørner sammen om de vigtige point og lidt luft “to the rest”.

Dundalk – Cork City = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3X tilbage at spille for…

Dundalk ligger nr. 2 i den bedste irske liga Premier Division, med kun 1 point op til dagens gæster fra Cork City, efter de første 23 runder er afviklet i denne sæson.

Dundalk er klart et bedre hjemmehold end ude, selv om de også gør det fortrinligt her. Men hjemmehar de stadig ikke tabt et opgør endnu i denne sæson, med 10 sejre og 2 gange remis.

Scoreren på 35-4 indikerer i den grad at Oriel Park i Dundalk er et uhyre svært sted at få succes eller point. Vi tror på en tæt kamp med hjemmeholdet som vinder med en enkelt pind.

*

Cork City er lige stærke hjemme som Dundalk, endda lige en tand bedre da de har gjort fuldstændigt rent bord foran egne fans indtil nu. Men på udebane mangler de lige en lille bid for at kunne matche Dundalk i den disciplin.

12 kampe har givet 3 nederlag og 7 sejre, så de er bestemt til at tale med når de ikke spiller foran egne fans og vi ser endnu en kamp, hvor Dundalk vil tale med dem – endda med store bogstaver. De får sæsonens 4. nederlag på udebane.

Dundalk – Cork City = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får din indsats 3X tilbage at spille for…

To Top