Sikre

Fredagens Sikre anbefaling fra Æresdivisionen…

Så blev det endelig weekend og med under 14 dage tilbage til jule aften, så ved man også som Better – at det helt store juleprogram står for døren. Perioden med et have af kampe stort set hver eneste dag. Men indtil da, starter vi i dag op med den hollandske Æresdivision.

Heracles – Sittard = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Heracles har ikke haft nogen let sæson og ligger da også og roder lige ved nedrykningsstregen, men stadig på den rigtige side. Vi indrømmer gerne på redaktionen, at vi er ret meget i tvivl om Heracles overlever i rækken – men sker det, er det grundet hjemmebanen.

Ud af de 8 point der er hentet indtil videre, er de 7 hentet på eget græstæppe. Scoreren er endda positiv med 8-5 i forhold til den samlede score på 11-21. Så ingen tvivl om, at de hjemme er betydeligt bedre end ude og med tanke på dagens gæster – så skal de have sejre mod den slags hold på hjemmebane.

*

Sittard er heller ikke særligt gode på udebane. De er faktisk lige så elendige som hjemmeholdet og har også kun hentet 1 point på fremmed græs. Hjemme har de spillet remis et par gange og tabt alle de andre kampe, så det er kun blevet til 3 point indtil videre, efter de første 11 runder.

Skal Sittard overleve sæsonen og forblive i Æresdivisionen, så skal der helt andre boller på suppen og det kan næsten kun gå for langsomt. Sædet er brænd varmt under den hollandske træner Ultee. Heracles er et bedre mandskab og hjemme på eget græstæppe – udfaldet kan kun blive en hjemmesejr.

Heracles – Sittard = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top