Nyhed

Fredagens Serie B Bonus spil på BettingNews…

Vi angriber den italienske Serie B i denne anbefaling, hvor det er et opgør mellem 2 mandskaber, der begge stadig har masser at spille for og hvor det kan ende med succes og evt. oprykning – i den sidste ende.

Frosinone – Pordenone = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Frosinone ligger godt til i tabellen på en 6. plads og lugter succes for enden af turneringen. Men desværre får dagens hjemmehold ind i mellem nogle sjove udfald – hvilket gør at de er faldet bagud i forhold til toppen. Der er 7 point op til dagens gæster, som indtager den 22. plads, som er den sidste placering der giver direkte oprykning.

Frosinone har kun fået 1 point i deres seneste 3 kampe. Kun det ene hold der ligger under dem, Pisa, var de i stand til at hente et point fra. Men de 2 øvrige hold som ligger side om side med dagens gæster, tabte de imod, både ude og hjemme.

Vi tror på et tæt opgør og en remis ligger nærmest og venter her føler vi på redaktionen. Men ender det med en vinder af kampen, er vi ikke i tvivl om, at det ikke bliver hjemmeholdet i denne periode.

*

Pordenone ligger nr. 2, med kun 3 point ned til Crotone. Så der er ikke så meget plads til singer, hvis de vil fastholde deres nuværende placering. Men de har en god form, som er rækkens næstbedste. Kun 2 nederlag i deres seneste 10 kampe, borger for stabilitet og et godt koncept.

Pordenone mødte samme mandskab hjemme i efteråret og her sendte de Frosinone hjem med en røvfuld på 3-0. Sådan kommer det ikke til at gå i dag, men vi fornemmer faktisk, at der er større chancer for alle 3 point, end kun det ene.

Frosinone – Pordenone = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

[sg_popup id=34623]

To Top