Sats

Fredagens “Sats” fra panelets Experter…

Dagens “Sidste” anbefaling på BettingNews er dagens “Sats” – som vi på redaktionen synes er lidt af en bombe fra Bookmakerne – vi ser i hvert fald dette odds som en gave, som vi har hentet i den franske Ligue 2.

Bourg Peronnas – Lens = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor DU får den Absolut Bedste Bonus som NY Kunde…

Bourg Peronnas fik en noget tung start på sæsonen i den franske 2. liga hvor de lagde ud med et par ærgerlige nederlag. Den stime har de fået vendt nu, i hvert fald på hjemmebane hvor de har vundet deres seneste 3 kampe. To af dem er vundet med rent mål.

På udebane hænger de stadig lidt i bremsen, men det er kun et spørgsmål om tid før de også får hul på hylden der og begynder at hente point når de er ude som gæster.

I deres seneste hjemmekamp blev Le Havre som indtager rækkens 4. plads besejret med 2-1. Bourg Peronnas selv ligger på 14. pladsen lige nu og er som nævnt et godt spillende hjemmehold, med 4 hjemmekampe og en målscore på 8-3.

*

Lens på udebane er meget ligesom Bourg Peronnas. Der kan de ikke rigtig få det til at fungere og de står efter 5 udekampe med 0 point og en målscore på 2-8. Rent faktisk har Lens tabt deres sidste 8 udekampe i træk.

Defensivt ser det ok ud for Lens både ude og hjemme, og de taber ofte kun med 1 enkelt mål men, de har ikke marginalerne med sig på udebane og deres uskarpe angreb er særligt udpræget på udebane.

Vi forudser at de får det meget svært i dagens kamp mod et brandvarmt hjemmehold og derfor er valget faldet på en hjemmesejr.

Bourg Peronnas – Lens = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor DU får den Absolut Bedste Bonus som NY Kunde…

To Top