Frække

Fredagen’s “Frækkert” fra panelet på BN…

Det er fredag og så er det weekend og for de flestes vedkommende, så er det også lig med et par dage uden arbejde og hygge sammen med vennerne eller familien – her hygger vi os med den bedste franske række Ligue 1.

Lyon – Monaco = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice og flest Bonus’er som kunde…

Lyon tager imod topholdet fra Lyon og det er en kamp vi på redaktionen helt klart skal følge Live. Det er 2 hold der står godt til hinanden og begge deltager internationalt. For Lyons vedkommende er det dog kun EL der er tale om.

Formen er ikke ringe, men Lyon har i en længere periode haft svært ved at lukke kampene og det har givet 6 gange remis,  sejr og 1 nederlag, i deres seneste 8 kampe. Nederlaget var til PSG, som lige er en tand bedre en Monaco med 3 point.

*

Monaco har spillet 8 runder og ligger nr. 2. 1 nederlag, 1 remis og resten er endt med sejre, så krydret med en score på 22-9, må klubledelsen være rimeligt tilfredse.

Man tabte til Nice på udebane, men de øvrige 3 kampe er vundet med en score på 9-1. Så de er effektive når de møder hold der ikke er helt oppe og ringe.

Vi syntes ikke at Lyon er helt deroppe og ringe og ser dem som tabere. Den forsigtige spiller på Dobbelt-Chancen, for vi tror ikke på at Monaco taber.

Lyon – Monaco = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice og flest Bonus’er som kunde…

To Top