Nyhed

Fredagens russiske “Frækkert” på BN….

Russisk fodbold er ikke noget vi plejer at smide så meget mønt efter, men vi holder dog øje med hvad der sker. Ind i mellem dukker der så et fornuftigt odds op og så er vi naturligvis på som i dag, med dette opgør fra Premier League.

Lok. Moskva – Dyn. Moskva = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Når Lok. Moskva møder søsterklubben som i dette opgør, så er der som regel mange overskrifter i aviserne i den russiske hovedstad. Det er ikke alle sammen der handler om fodbold, men om hadet de to klubbers fans i mellem.

På Grønsværen har Lok. Moskva i langt de fleste år været et skridt længere fremme end naboerne. Men det er lidt ligesom når FCK og Brøndby IF mødes – så er der en helt anden tænding der ikke kun omhandler fodbold.

Hjemme på RZD Arena er Lokomotiv dog en rigt svær størrelse at vinde over, så vi udelukker helt klart et nederlag til hjemmeholdet. Men når man ser på formen og spillestedet, giver det et større plus til hjemmeholdet.

*

Dyn. Moskva er bestemt ikke uefne på en fodboldbane, men har ikke helt den samme økonomi som naboklubben Lokomotiv og ikke helt den samme opbakning.

De har altid haft det stramt på RZD Arena i centrum af Moskva og vi skal helt tilbage til sæsonen 2012 for, at finde den seneste sejr. En enkelt remis er det blevet til sidenhen, men ellers lutre nederlag. Vi tror der kommer endnu et her.

Lok. Moskva – Dyn. Moskva = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top