Bonus

Fredagens Premier League Bonus spil…

Dagens 2. anbefaling denne 1. Nytårsdag er også hentet i den bedste engelske række Premier League. Isæt hjemmeholdet har vist fornem styrke i denne sæson og ligner et mandskab der vil blande sig i striden om de sjove placeringer.

Everton – West Ham = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Everton ser spændende ud i denne sæson og har indtil videre vel gjort det tilfredsstillende. De er med fremme i det tætte topfelt og har haft en rigtig fin og jævn sæson, med kun få nederlag. Og formen er helt oppe og ringe, hvilket den seneste stribe af sejre beviser.

Her har både Arsenal, Leicester og Chelsea fået Everton gode form at mærke. 2-0 på udebane over Leicester og også mod Chelsea hjemme, holdte man målet rent. Det sker måske ikke i dette opgør, men vil er sikre på, at Everton fornemmer den fine form og fortsætter med at være placeret i toppen.

*

West Ham er placeretlige omkring midten og det er også der vi forventer de er når turneringen er færdig spillet. De er som de fleste mandskaber bedst hjemme og skal de højere op i tabellen, så skal deres udebanekoncept forstærkes en hel del.

Godt nok fik de en sejr over Sheffield Utd. men de virker da også til nærmest at have givet op. Så den sejr er lidt svær at mål på. De mindre gode hjemmehold kan de godt hente point fra, men de gode fra Premier Leagues top, har de ikke en chance imod.

Everton – West Ham = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top