Frække

Fredagens portugisiske Frækkert…

Vi ved godt at enkelte kan tro at vi har røget hash på redaktionen – eller indtaget alkohol. Det er dog ikke tilfældet, men vi ved godt at den stikker lidt udenfor. Men turneringen er ung og gæsterne har rigtigt mange jern i ilden i denne periode.

Famalicao – Benfica = 1X = Odds 3,00
Spillet hvor DU altid får dagens HØJESTE ODDS…

Famalicao sluttede lige udenfor de sjove pladser på en 6. plads – så tæt på og så alligevel ikke. Men det har givet blod på tanden og enkelte nye spillere er kommet til – af den gode slags. Optaktsfasen er godkendt og holdet virker klar til den nye sæson.

Famalicao har gode erfaringer med Benfica, som næsten altid bejler til mesterskabstitlen. Men Famalicao har faktisk aldrig tabt til gæsterne på eget græs indtil nu – og den mulighed er bestemt til stede igen i dag. Det ligner på redaktionen en lige kamp – og selvfølgelig er gæsterne på den lange bane bedst.

*

Benfica har endnu ikke spillet en kamp i den portugisiske liga endnu, men spillede i tirsdags i Champions League kvalen på udebane mod græske PAOK og det kan ikke undgå at sidde i benene. Resultatet blev…

Med tanke på, at sæsonen stort set ikke er kommet i gang for Benfica endnu og fysikken heller ikke er oppe i højeste gear, så er kun 3 hviledage ikke meget. Havde det været senere på sæsonen, så tror vi ikke på redaktionen at vi havde spillet de samme tegn – men man skal tage de gaver der er, når de byder sig.

Famalicao – Benfica = 1X = Odds 3,00
Spillet hvor DU altid får dagens HØJESTE ODDS…

To Top