Sikre

Fredagens portugiser af den Sikre slags…

Der er 4 runder tilbage af den bedste række i Portugal, Primeira Liga og mesterskabet virker til at ende hos FC Porto, da Benfica fik et formdyk lige før og efter Corona-pausen. Dagens hjemmehold skal ud og forsvare deres placering som nr. 3.

Sporting – Santa Clara = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Sporting har fundet den helt rigtige form til at forsvare deres 3. plads. Efter pausen er der kun sat 1 point til og det var i den første kamp de spillede. Siden har de haft fat i den lange ende og smuttet forbi Braga der nu ligger nede på en 4. plads. Der er alt for langt op til Benfica, så det bliver kun til EL i næste sæson.

Hjemme på José Alvalade i Lisabon er de rækkens næstbedste mandskab til at forsvare eget territorium. De har dog tabt til begge de hold der ligger hhv. nr. 1 og 2. Så vi er slet ikke i tvivl om, at Sporting henter alle 3 point og holder Braga bag sig til og med sidste runde.

*

Santa Clara kom ud af Corona-pausen på den gode måde og løftede sig op i tabellen og langt væk fra den grimme streg. Men træerne vokser ikke ind i himmelen og efter 4 kampe og masser af point – er det nu afløst af nederlag som før pausen.

De 2 seneste opgør er begge tabt med 0-1, så de har stået fornuftigt uden at skabe noget. Især seneste kamp var en skuffelse, da man tabte hjemme til et af rækkens ringeste udehold. Det er nok det psykiske der spiller ind, da Santa Clara bare skal have 1 point for at overleve – men det behøves nok ikke da alle de underliggende hold så skulle vinde resten af deres kampe. 

Så Santa Clara er gået på badeferie og skal bare have de sidste kampe overstået – og mod dagens hjemmehold med den indstilling, så går det galt. En sejr på mindst 2 mål er det vi på redaktionen ser frem til.

Sporting – Santa Clara = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

To Top