Bonus

Fredagens over/under Bonus fra CL…

Det er ikke så tit at vi spiller på over/uder spil, men i dag syntes vi alligevel at der var en kamp hvor denne type spil ligger lige til højrebenet. Selv om det er 2 gode mandskaber – så vælter målene jo ikke ind hos dem.

Manchester City – Real Madrid = U 3.5 mål = 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus at spille for…

Manchester City skal nok være klar til dette opgør. Guardiola er en for erfaren manager til at vælge forkert. Så vi er ikke i tvivl om, at de 2 forskellige stilarter vil give et seværdigt opgør. Manchester City vil stå for hurtigt, men mere fysisk betonet spil.

Manchester City har for vane at holde nullet, men de går dog ikke ud for at forsvare. For Real Madrid skal bare score et par gange, hvilket slet ikke er usandsynligt, men som vi dog ikke tror på. Så Manchester City går på banen for at vinde – men ikke for enhver pris – og det bliver kontrolleret, hvor defensiven også har et stort fokus.

*

Real Madrid er vi slet ikke i tvivl om skal frem på banen på et tidspunkt, men vil sikkert heller ikke lukke for tidligt op. Så der vil sikkert være en masse boldflytteri i starten hvor City er lidt afventende og står stærkt i kæderne, med et Madrid hold som leder efter huller og muligheder.

I 2. halvleg skal Real Madrid dog ferm og skabe noget og det er her vi tror på den stærke defensiv, som City trods alt har. I det første opgør lukkede scorede Real Madrid da også kun 1 mål, mens de selv lukkede 2 ind. Det var også under 3.5 mål – og vi tror ikke at der scores flere mål i dette opgør end i det første.

Manchester City – Real Madrid = U 3.5 mål = 1,65
Spillet hvor du får dagens HØJESTE CL Bonus at spille for…

To Top