Sikre

Fredagens og årets første Sikre…

Så er vi startet på 2021 og de spillere  der i dag skal i kampe, har med garanti ikke festet igennem som de af os fleste andre. Det er 2 hold der kan komme helt til tops, hvis de vinder de kampe som de har i hånden i forhold til de fleste andre hold i Premier League. Det er også 2 mandskaber der har vist sig klart bedst på udebane – men i dag vinder hjemmeholdet.

Manchester Utd. – Aston Villa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Manchester Utd. virker til at have fundet balancen, formen og stabiliteten og er rykket op i den del af tabellen, hvor de fleste er tilfredse med indsatsen. Selv om Old Trafford har virket en smule “old” tidligere på sæsonen, så er man også begyndt at få sine sejre her. Ellers har det være på udebane de har brilieret. 

Seneste kamp mod Leicester viste man godt spil og god forståelse indbyrdes go det virker til , at holdet  er begyndt finde hinanden individuelt. Det var et langt bedre indtryk de gav visuelt i dette opgør end længe set. Vi er slet ikke i tvivl om at de vinder dette opgør.

*

Aston Villa ryger nok ikke ud af Premier League, men kunne faktisk godt have ligger høre oppe i tabellen i stedet for i midten. Det skyldes at de har 1-2 kampe i hånden i forhold til de fleste af de oven liggende hold og vindes de 2 manglende kampe, så er man med helt fremme. I dag er det en helt almindelig programlagt kamp.

Ude har Aston Villa faktisk gjort det rigtigt godt og er blandt de absolut bedste til at spille på udebane i denne sæson. Det er hjemme de skal tage sig sammen, hvis det skal ende som en sjov sæson, for her har man sat point til i over 50% af kampene. Men selv om Aston Villa er gode på udebane, så vil dagens hjemmehold alligevel være en for stor mundfuld. 

Manchester Utd. – Aston Villa = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top