Nyhed

Fredagens Monegaskiske Bonus spil fra Frankrig…

Vi er taget ned til den sydlige del af Europa til miniputstaten Monaco, hvor pengene flyder og livet leves. Her hvor ordet skat er et Fy-ord. Her er det bedste hold fra de kanter igen ved at finde form og spil frem og det ser faktisk ud til, at de igen er på vej mod den øverste 1/ af den bedset franske række.

Monaco – Montpellier = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens absolut bedste Bonus som NY…

Monaco har haft et par forfærdelige sæsoner de seneste år, men det ser ud til at nedturen er vendt til optur og Monaco igen skal regnes fo et af de bedre hold i den bedste franske række Ligue 1.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen og der er stadig en del arbejde at gøre før, at holdet kan være med helt i toppen. De taber stadig hjemme til de bedste mandskaber på udebane, men ellers ser det godt ud igen hjemme på  Stade Louis II. Selv om de stadig mangler en smule, mener vi at d nok skal hente 3 point i dette opgør.

*

Montpellier er blandt de bedre hold i Ligue 1, men det er hjemme foran egne fans at de er klart bedste. På udebane har de kun vundet 1 opgør indtil videre i denne sæson, efter 11 forsøg. Så et udpræget udehold er Montpellier bestemt ikke.

Der er selvfølgelig altid den mulighed, at de kan fedte en remis igennem. Det har de gjort 5 af de 11 gange de har været gæster i denne sæson. Men vi fornemmer en formnedgang hos Montpellier og den vil monegaskerne udnytte og vinde.

Monaco – Montpellier = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens absolut bedste Bonus som NY…

To Top