Frække

Fredagens LaLiga Frækkert på BettingNews…

Det er ved at være sidste udkald for hjemmeholdet, hvis de skal fastholde pladsen til europæisk fodbold i næste sæson, for efter 4 nederlag i streg – så er den plads langt fra så sikker mere og eventyret tæt på at være slut.

Real Sociedad – Granada = 1 = Odds 1,72
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

Real Sociedad fik kun 1 point i deres 5 første optrædender efter at La Liga blev genstartet. Hvilket har betydet, at den CL placering de lå på før krisen nu er tæt på ikke at ende som en EL mulighed. Så alt andet end en sejr i dag, kan betyde at det hele er faldet til jorden.

Men der kom en endelige en sejr mod bundholdet fra Espanyol og det gav noget selvtillid til spillerne og lidt håb for eventyret i Europa. Udekampen mod Levante viste, at Sociedad igen er ved at finde melodien, da de rejste hjem med det ene point efter 1-1. Vi tror på et tæt opgør med en smal hjemmesejr.

*

Granada har været en positiv overraskelse uden at den har skabt jubelbølger gennem La Liga. Men de har været effektive både ude og hjemme og er aldrig sådan blevet banket sønder sammen. Faktiske r det kun få kampe, hvo de har tabt med mere end 1 mål, så defensiven er godt balanceret i denne sæson.

Granada har dog sine udfordringer med hjemmeholdet, for de seneste 5 gange disse 2 mandskaber er tørnet sammen ude/hjemme, har Real Sociedad vundet og har scoret mindst 2 gange mod dem. Men defensiven er bedre i denne sæson – så vi tror kun på et nederlag på et enkelt mål.

Real Sociedad – Granada = 1 = Odds 1,72
Spillet hvor du ALTID får de højeste Odds på markedet…

To Top