Nyhed

Fredagens La Liga “Frækkert” på BN…

Også fredagens sidste anbefaling er hentet i de noget lunere himmelstrøg der er på den Iberiske halvø, hvor både Spanien og Portugal deler landområdet. Dette spil er hentet fra den spanske side og i den bedste række.

Espanyol – Leganes = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Espanyol har været igennem en forfærdelig periode, hvor der ikke er kommet et eneste point på kontoen i de seneste 6 liga kampe. Kun 1 sejr i pokalen er det eneste lyspunkt.

Det skal dog siges, at skader og hold som Atl. Madrid, Barcelona, Betis og Sevilla er en stor del af årsagen, hold som man sikkert heller ikke havde forventet at vinde – især ikke på udebane.

Men skaderne er stort set væk og der spilles hjemme på RCDE Stadium i Barcelona og her havde de trods alt vundet de første 5 kampe, før de rendte ind i 3 nederlag på stribe. I dag er gæsterne helt klart overkommelige og Espanyol får igen alle 3 point på tavlen.

*

Leganes har gjort det en smule over forventning, men er nu rendt ind i et skadeshelvede, der nærmest virker urealistisk. Mindst 5-6 stamspillere vil ikke deltage i dag – og enkelte andre har også meldt afbud.

Leganes har indtil nu klaret sig ud fra en stærk defensiv, som har gjort det tilfredsstillende – uden at være prangende. I dag mangler der en del centrale spillere og det vil være en ulempe.

Før hjemmeholdets kriseperiode – eller periode uden point – var de med helt fremme. Holdet er igen stort set fuldtalligt og så er det alt andet lige, et meget stærkere mandskab end Leganes. Vi er ikke i tvivl om en hjemmesejr.

Espanyol – Leganes = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

To Top