Bonus

Fredagens La Liga Bonus på redaktionen…

Vi smutter lidt længere syd på til den bedste spanske række La Liga. En liga hvor nogle af de normale store hold, ikke har præsteret helt endnu – men flere af dem har en stigende form. Det gælder dog ikke for disse 2 mandskaber.

Ath. Bilbao – Huesca = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Ath. Bilbao er et af den slags hold der i den grad er bedst hjemme og knap så imponerende på udebane. Det har faktisk været sådan i en del sæsoner og det ser ud til at gentage sig i denne. Kun 5 point er det blevet til p udebane efter 8 kampe.

Hjemme går det lidt bedre, uden at være prangende. Her er det blevet til 3 sejre og 2 nederlag. Så der mangler stadig lige det sidste før man kan kalde det for en fæstning at komme ind på Bilbaos hjemmebane San Mamés. Men i dag er vi overbeviste om, at de er stærke nok til en sejr.

*

Huesca er lige så elendig på udebane, som dagens hjemmehold, men har ikke vundet nogen kampe på fremmed græs i denne sæson indtil videre. De har dog spillet en del remis’er, men det har været mod mere jævne hjemmehold.

Når de har mødt hold der er bedre hjemme, har de som regel tabt med en del mål og den kunne vi også sagtens forestille os i dag. Huesca har det med at lukke mål ind i stimer. Vi har dog valgt at spille lige på, da Huesca jo som bekendt har spillet flere remis’er på udebane. Det ser vi bare ikke i dag.

Ath. Bilbao – Huesca = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top