Frække

Fredagens jule “Frækkert” på BN…

For dem der ikke skal ud og drikke sig i hegnet med deres arbejdskollegaer, så er der faktisk et rigtigt interessant opgør i den italienske Serie A, som vi på redaktionen skal se og følge – vi har derfor også nørdet omkring kampen og fundet vores favorit. 

Napoli – Juventus = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

Napoli har stort set ingen udfald haft i denne sæson, udover møderne med Manchester City, som begge blev tabt. De spillede så begge de efterfølgende turneringkampe remis, men ellers er der ingen negative aftryk fra efteråret.

Det har da også placeret dem på en umiddelbar 1. plads i den italienske Serie A, hvor de topper med 2 point foran Inter og hele 4 point foran den “Gamle dame”, som kommer på besøg på San Paolo i Napoli.

6 kampe hjemme på San Paolo er endt med 5 sejre og en enkelt remis og mange vil nok mene at denne kamp også ender uden vinder. Men vi syntes, at Napoli ser en smule stærkere ud end Juventus i denne sæson og hjemme på San Paolo har de en fordel.

*

Juventus som også går under navnet “Den Gamle Dame”, ser ud til at være mindre godt gående i denne sæson, end i de foregående. Hun har i hvert fald halet en del mere end hvad man ellers er vant til at se fra hendes side.

Men der er også flere aldrende spillere tilbage på holdet, med Buffon i spidsen – men han skal dog ikke klandres for, at det ikke har gået lige så fantastisk i denne sæson.

Juventus tabte seneste udekamp til Sampdoria, som også har vist sig stærke hjemme og mod Atalanta spillede de 2-2. Så de har i denne sæson vist, at de har problemer mod de stærkere hjemmehold og Napoli tilhører den tunge ende af denne kategori.

Napoli – Juventus = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top