Frække

Fredagens italinske Frækkert fra Serie B…

Så er det også tid for den næstbedste række i Italien at komme i gang og i denne weekend har de også fået fripas til at spille. Et spændende opgør hvor begge hold har meget at spille for.

Spezia – Empoli = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Spezia ligger nr. 5 med 5 point op til en direkte oprykning og den jagter man selvfølgelig. Der er 10 runder tilbage, så muligheden er bestemt til stede. Men der skal helst ikke fejles alt for meget. Det gør de også sjældent hjemme foran egne fans.

I 11 ud af 14 kampe har de fået point og der er 8 sejre at se tilbage på. Scoreren på 23-14 er helt klart også godkendt, så vi forventer et tændt mandskab der gør deres professionelle arbejde godt. Seneste nederlag var helt tilbage i starten af oktober.

*

Empoli ligger med 1 point lige udenfor Play-offs pladserne og skal derfor også bruge point for at holde liv i drømmen om en tilbagevenden til Serie A. Desværre for Empoli var de inde i en god stime på udebane, da krisen ramte turneringen.

Ellers er de normalt ikke særligt gode ude. Deres optakts kampe har da også vist, at de ikke har taget de gode takter med til denne siden af pausen. Man skal ikke tage fejl af Empoli, som er et godt mandskab , men de er ude og virker ikke helt oppe i gear – så i dag tror vi ikke på point til gæsterne.

Spezia – Empoli = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top