Nyhed

Fredagens italienske weekend “Frækkert” på BN…

Fredagens 2. og sidste anbefaling på BettingNews er hentet i den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi er lidt forundret over et ganske fornuftigt odds, på vores valgte favorit.

Verona – Cremonese = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde – 122%

Verona vil tilbage til Serie A med det samme og det virker også som en seriøs udmelding, når man ser på stillingen efter de første 9 runder er afviklet. Her indtager Verona en 2. plads med 17 point og kun 2point op til topholdet fra Pescara. 

Hjemme i Verona foran egne fans på Stadio Marc’Antonio Bentegodi, er de en rigtig svær størrelse af have med at gøre. De har da også kun tabt en gang til gæsterne de seneste 12 år, på denne bane. Det sker ikke i aften hvor de henter alle 3 af slagsen.

*

Cremonese ligger som nr. 10, med 11 point og en ret kedelig score. 9-6 fortæller om en masse kedelige kampe, hvilket også er tilfældet. Hel 5 gange ud af 9 kampe, har de hentet det ene point – me det er jo lidt typisk italiensk forbold – i hvert fald i gamle dage.

På udebane har man stadig den første sejr til gode, men det er svært at vinde hvis man ikke kommer frem på banen. Det er da også på udebane at 3 af de 5 gange remis er hentet.

Men det har været mod hold fra bunden, da man senest mødte Benevento, som har samme niveau som Verona, tabte de med 1-2. Sikkert samme resultat i aften

Verona – Cremonese = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde – 122%

To Top