Bonus

Fredagens italienske “Special Bonus”…

Vi er hoppet ned i støvlelandet i dette opgør, hvor vi har fundet et opgør mellem to store giganter gennem tiderne, hvor Bookmakerne har givet et underligt naivt højt odds på vores storfavorit – så det snupper vi.

Fiorentina – Juventus = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du ER kunde…

Fiorentina er inde i en lidt “stram” periode, hvor det har været svært at hente point ind på kontoen. De fik endelig en sejr senest yde mod Bologna, men dagens gæster er af en helt anden størrelse.

De seneste 4 hjemmekampe på Stadio Artemio Franchi har resulteret i 3 gange remis og et nederlag. På udebane er det stort set sammen sang der synges, så formen er nede i en bølgedal. I samme periode hvor Fiorentina har fået 5 point har gæsterne hentet alle 15 efter de seneste 5 runder.

*

Juventus fejler sjældent og selv om de har nogle spillere på skadeslisten, så hæmmer det tilsyneladende ikke den stærke trup. Kun 2 kampe er endt remis ud af de seneste 15 spillede, alle de øvrige er vundet.

Formstærke Atalanta slog de senest og selv Napoli har de slået på udebane. Så det er svært at tro på andet end endnu 3 point, til rigtig godt odds, når disse traditionsrige klubber mødes i aftenens kamp på Stadio Artemio Franchi.

Fiorentina – Juventus = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du ER kunde…

To Top