Nyhed

Fredagens italienske “Special Bonus” på BN…

Vi er hoppet ned i Serie B, hvor det er et slags topgør vi har i vente og det har vi faktisk på redaktionen valgt at se i dag, da vi ikke kan se der er andre opgør vi tror vil blive både seværdig og spændende. Dog er der en chance for at der går italiensk fodbold i den og den bliver kedelig og langtrukken.

Palermo – Benevento = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Palermo foretog nogle gode investeringer i sommers og det ser ud til at de handler bærer frugt. Palermo ligger nr. 1 i Serie B, med kun 1 nederlag efter første 12 runder. Scoreren hedder 22-10, så de er i en god balance.

Hjemme på Renzo Barbera stadion i Palermo er der stadig ingen hold der har fået point i denne sæson. Efter sæsonens 6 første hjemmekampe, er det blevet til 4 sejre og 2 gange remis. 

Rent historisk har Palermo det også godt med dagens gæster fra Benevento. De har mødt hinanden 4 gange og kun 1 gang er det lykkedes for gæsterne at få 1 point. Det tror vi ikke sker i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Benevento er også godt med i Serie B og røg jo ud af Serie A, efter sidste sæson. Det var første gang klubben var noget så langt op – men de havde da heller ikke styrken til at blive der.

Men de lærte en masse og fik mere fart i spillet og det har gavnet dem i denne sæson. De er som dagens hjemme mellem de mest scorende hold i den italienske Serie B – også med 22 scoringer.

På udebane har de bare ikke helt opnået de samme resultater, hvo de har vundet 2, spillet en enkelt remis og tabt. 2. Derfor halter de bagefter hjemmeholdet med 5 point. Efter dette opgør hænger de bagefter med 8 point og Palermo beholder sin topplacering.

Palermo – Benevento = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top