Sikre

Fredagens italienske Sikre fra Serie B…

Dagens første valg er fra Italiens næstebedste række Serie B, hvor det er 2 mandskaber der begge er motiveret, for meget står på spil. Dog er det der motiverer de 2 mandskaber helt forskelligt. Det er nemlig fra øverste og nederste lag hvor det er oprykning og nedrykning der er til forskel på motivationen.

Lecce – Aszoli = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Lecce ligger lige omkring de nederste af Play Offs pladserne og dem er der tæt løb omkring. Lecce er et stabilt mandskab, men har dog spillet lidt for mange kampe remis. De er blandt de hold der har haft flest pointdelinger i de 20 første runder. 

Til gengæld har de kun tabt 3 kampe, så de er heller ikke så lette at vinde over. I dag er de hjemme på Via del Mare, hvor de normalt har et ganske godt tag på dagens gæster. I sidste sæson vant Lecce med hele 7-0 hjemme. Helt så meget vinder de nok ikke med i dag.

*

Ascoli har modsat kun vundet 3 kampe i denne sæson og har lagt sig på den nederste plads i Serie B. Der er ved at være et lille hul op til de 2 play offs pladser der også er at kæmpe om for dem der slutter under stregen. Derfor er der faktisk ikke så meget plads til slinger i valsen. 

På udebane har de stadig deres første sejr til gode, men har spillet 3 gange remis. Scoren hedder 8-16 for 10 udekampe, så det er svært at have tiltro til Ascoli på udebane. Vi tror, at selv på en dårlig slår Lecce dagens gæster.

Lecce – Aszoli = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top