Nyhed

Fredagens italienske “Frækkert” fra Serie B…

Vi slutter den kolde og lidt gusne fredag af med en anbefaling fra den næstbedste række i Italien, hvor vi godt er klar over at vi har valgt et udfald som ikke ligger lige til højrebenet – men det er en helt klar fornemmelse.

Perugia – Crotone = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får maredets bedste Kundservice…

Perugia har haft en jævn sæson som har placeret dem i midten af tabellen indtil videre. Lidt typisk italiensk, så er de gode hjemme og går efter en remis når de er på udebane. Og planen holder faktisk tildels.

Så selv om placeringen er som nr. 10, så er der kun 4 point op til en 3. plads, så de er stadig med hvor det er sjovt. I dag spiller de hjemme på Stadio Renato Curi, hvor de kun har tabt en kamp og vundet de øvrige. De vinder efter vores opfattelse endnu engang foran egne fans i dag.

*

Crotone røg ned fra Serie A efter sidste sæson og det ser ud til at nedturen ikke rigtigt vil stoppe. Kun 3 sejre efter 11 kampe på et niveau der ligger under det de spillede på i sidste sæson – det er ikke godt.

På udebane har de fået 1 sejr og det var mod det absolutte bundhold Livorno – det ville også have været pinligt ikke at vinde mod dem. Men de hold med samme styrke som dagens hjemmehold, som de har mødt på udebane – har banket dem igennem. Det sker igen i dag.

Perugia – Crotone = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får maredets bedste Kundservice…

To Top