Nyhed

Fredagens italienske Frækkert fra Serie B…

Dagens kamp fra den næstbedste italienske række Serie B, er mellem 2 mandskaber der stadig kan nå at få succes – men også ligger tæt på katastrofen, at der ikke skal så mange nederlag til, før det ser skidt ud.

Ascoli – Juve Stabia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DU får den største Bonus som Ny bruger…

Ascoli ligger kun 1 point fra en plads i Play Offs, men dette til trods, så har de vist en del ustabilitet i den senere periode. Det har været lidt tungt at komme i gang i 2020, men i den seneste runde var de tilbage og spillede igen som de gjorde før nytår.

De slog Livorno på udebane og selv om Livorno ikke hører til de bedste mandskaber i Serie B, så var der fremgang at spore – plus de 3 point. Vi er ret sikre på, at Ascoli igen har fundet melodien og vil fastholde deres position som bejlere til en Play Offs placering.

*

Juve Stabia har 2 point mindre (28) end dagens hjemmehold, hvilket betyder, at nedrykningsstregen ligger og slikker dem op og ned af benene. Kun 1 point skiller dem fra det bedste hold under stregen, så et nederlag kan gøre meget skade.

Der er 5 hold der ligger fra 27 til 29 point og det bedste hold under stregen har 27. Så der er tæt i bunden af denne sæson Serie B. Vi tror ikke på Juve Stabia i dag, Selv om formen har vist sig forbedret på de sidste – men langt fra overbevisende – vi er ikke overbevist på BN.

Ascoli – Juve Stabia = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DU får den største Bonus som Ny bruger…

To Top