Nyhed

Fredagens italienske Bonus på BettingNews…

De 2 bedste italienske rækker blev skudt i gang i sidste weekend, så der er langt fra begyndt at tegne sig et billede af de enkeltes holds styrke og form. Vi fik dog et rigtigt godt indtryk af hjemmeholdet i den første runde, der har givet os troen på succes foran egne fans.

Bologna – SPAL = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Bologna fik vel en godkendt start i den første runde, da de rejste hjem fra Verona med det ene point. Verona plejer at være ret habile foran egne fans – så det er bestemt et godkendt resultat.

Bologna er i dag hjemme på Renato Dall’Ara og her tager man det seriøst. Ud af de seneste 10 kampe er 1 tabt og alle øvrige vundet. Det tabte opgør var en træningskamp mod Villarreal, som endte 3-4.

Så vi er ikke i tvivl om at Bologna er klar til sæsonen og dagens gæster burde i redaktionens optik være et hold som Bologna skal slå. Det gør de også og det bliver komfortabelt.

*

SPAL har ikke så mange år på bagen i Serie A og vi tror faktisk at de ender med at sige farvel efter denne sæson. Der er ikke rigtigt tilført noget til truppen der kan løfte holdet og især defensiven skal fungere bedre.

I første runde spillede SPAL hjemme mod Atalanta og her var defensiven tydligtvis ikke indspillet. Hele 4 mål lukkes der ind og så er det svært at vinde fodboldkampe. De tabte da også med 3-4.

På udebane er SPAL bestemt ikke kendt for deres målfarlighed. Vi tror også at en lidt større fokus på defensiven, vil afdæmpe dem lidt frem af banen. Vi tror på ingen måde på dagens gæster i dag.

Bologna – SPAL = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

To Top