Nyhed

Fredagens italienske Bonus fra Serie A…

Vi slutter af med dagens sidste anbefaling fra den bedste italienske række Serie A, hvor vi ser et genopblomstret mandskab, hvis form er på vej tilbage til det niveau der hører til i toppen af rækken. Det vil blive bevist idag med en udesejr.

Brescia – Napoli = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Brescia kan ærgre sig en smule, da de først skal møde Napoli nu og ikke bare for få uger siden. For dengang virkede de nærmest som slagtedyr og tabte til de ringeste hold, men sådan er det ikke mere. Brescia selv har ikke ret meget at skyde med.

Det virker da også helt usandsynligt at Brescia skulle kunne klare skærene og overleve. Faktisk skal der nærmest mirakler til og de findes ikke i Italiensk fodbold. Brescia er så småt ved at indstille sig på nedrykning og det gør noget ved motivationen.

*

Napoli ha fundet sig selv igen og den fælles melodi som holdet skal spille. For det har godt nok været en tung periode, som faktisk lignede en regulær krise i en periode. Men efter sejre over Juventus og Inter i Serie A og Lazio i pokalen, så er de igen blandt de bedste hold i Serie A.

Det er da også nu de skal hold den nye form, hvis de skal spille europæisk igen i næste sæson. Det ville være noget af en overraskelse hvis det ikke lykkedes. Men med den fornyede styrke og stabilitet, så tror vi de nok skal indhente de manglende point og spiller europæisk i næste sæson. 

Brescia – Napoli = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top