Bonus

Fredagens italiener Bonus fra Serie A…

Der er ved at være fuld tryk på spændingen i Serie A, for Juventus har ikke vist samme styrke i denne sæson og derfor er der flere bejlere til mesterskabet. Bla dagens gæster ser ud til at være en af bejlerne.

Fiorentina – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Fiorentina har ikke rigtigt tur i den i denne sæson. Ligger i toppen af den nederste halvdel af Serie A og ligner ikke et hold der ender med, at slå med om de sjove pladser. Dertil er der for langt op. Men umiddelbart ser det heller ikke ud som om, at de har noget at frygte mht nedrykning.

Fiorentina er helt klar bedste hjemme, hvor de kun har tabt 2 kampe indtil videre. Men de har heller ikke mødt nogen fra top 5 i turneringen endnu hjemme på Artemio Franchi. De blev slået ud af pokalen af netop Inter i midten af januar og her stillede Inter ikke op i stærkeste opstilling. Vi tror faktisk ikke på Fiorentina i dag, især grundet deres manglende kvaliteter.

*

Inter er ikke kun med i pokalen, men er også rigtigt godt med i Serie A, hvor de i denne periode truer topholdet Milan som det nærmeste mandskab. Så det har virkeligt været en super sæson indtil videre for Inter og vi forventer da også på redaktionen, at de vil være med i toppen gennem resten af sæsonen.

De har haft et par udebane svipsere på det seneste, hvor de bla måtte nøjes med 2-2 hos AS Roma. Det er jo egentligt ikke dårligt, men det satte dem et par point tilbage i forhold til topholdet Milan. AS Roma er så rækkens stærkeste hjemmehold og det kan man bestemt ikke kalde dagens ditto for – selv om de er habile. Vi tror på at Inter igen får endnu en udesejr og det er så den 6 af slagsen. De har trods alt kun tabt 1 gang på udebane i denne sæson.

Fiorentina – Inter = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top